Number One For me

Friday, 25 October 2013

Lawatan ke Cameron Highlands

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

Apabila tengok tajuk entry macam seronok je kan.  Tapi hakikatnya Fiza risau sangat-sangat.
Firstly, semua tahu yang dekat Cameron Highlands sekarang sedang berlaku banjir lumpur, dan kawasan tersebut dekat Tanah Rata, Ringlet, Sungai Bertam.. Tetapi lawatan ke Cameron Highlands harus diteruskan juga kerana dah booking bas, hotel.. Rugi kalau tidak pergi.

Klik sini untuk baca berita tersebut atau pung kat klik sini.. then klu nak google pung boleh.. silakan.

Yang merisaukan Fiza adalah, parents Fiza terlibat dalam lawatan tersebut.. Abah Fiza seorang guru, jadi beliau mengikuti rombongan tersebut, maka abah ajak emak sekali buat teman. Ya Allah risau lah Fiza, berat hati ni nak bagi abah dan emak pergi lawatan ni.

Malam ni mereka bertolak ke sana dan dijangka akan sampai sana pada esok hari sebelum subuh.
Ya Allah, selamatkan lah perjalanan pergi dan selamatkan lah perjalanan pulang mereka.
Mood untuk bercuti sudah tiada, tetapi mood risau pulak datang..

Fiza duduk rumah jaga adik2.. x dapat ikut.. so mmg merisaukan.. Fiza harap sangat semua selamat dan dilindungi Allah SWT sewaktu disana..


Reader, please pray for them ya .. thank you.

salam malam dari Fiza untuk semua.. Assalamualakum =)

12 comments:

  1. in sha allah... ok lah diharapkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak.. moga2 selamat.. amin

      Delete
  2. Semoga mereka selamat smp ke destinasi dan selamat pulang ke pangkuan keluarga

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih nur.. InsyaAllah..
      harap sgt.. =)

      Delete
  3. semoga selamat sampai ye fifi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. fifi mana syuk,, hehehe,,,, =)
      insyaAllah... hehehe

      Delete
  4. Semoga semuanya selamat. Selamat bercuti.

    ReplyDelete
  5. Semoga semuanya selamat yup Fiza..inshaa'Allah Allah jga family awak

    ReplyDelete