Number One For me

Friday, 25 October 2013

gelak baca entry Syuk

Assalammualaikum dan selamat malam semua..
(eerrkkkk dah tido ke.... alah~~~~ )

to Fiza: oiiitt... selalu kau time2 camni mmg dah mimpi sang putera jemput kau ke istana kan... awat malam ni x tido awal pulak??

my answer is:
waaaaaaa~~~~ rindu kat emak dan abah. Risau lah cuaca kan sejuk, dalam bas guna aircond lagi.. harap2 mereka ok kat dalam bas. hehehe... rasa nak tunggu sampai pagi and tunggu dorang call cakap dah sampai Cameron Highlands. hehehe

bau je nak feeling2 konon kan.. then bukak blog saje nak baca blog kawan2.. then, tengok momment tu kuar entry si Syuk yang bertajuk '' Kalau Binatang ada FACEBOOK " hhehehe.. kelakar.. terus gelak2 x jadi nak feeling2 hehehe... =)

syuk punye header for blog =)

terima kasih lah ye kuarkan entry kelakar.. hehehe... syuk keje sekarang.. hehehe.. wah... kot2 boleh lah awek dia pau ye.. hehee.. tapi pling penting ingat orang tua.. bg mereka walaupung x banyak.. yang penting untuk dapatkan keberkatan..

ok lah.. hhmm... nak tunggu si abang aku balik keje lamanya alahai.. selalu abah yang bukak pintu.. al maklum lah kite tidur awal.. kali ni kene berjaga sampai dia balik pulak.. hehehe...

Selamat malam semua.. tidur nyenyak2 ye .. =)
(baca doa sebelum tidur.. Assalamualaikum)

14 comments:

  1. whoa. hehe. tugas syuk pun untuk mnghiburkan kawan2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. well done.. =) update entry kelakar lagi ye hehe

      Delete
  2. Salam ukhuwah...dan selamat berhujung minggu dari bunda..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ukhuwah bunda..
      fiza pung nak ucapkan selamat berhujung minggu hehe =)

      Delete
  3. Syuk ni memang pandai buat lawak kot. Entrinya memang menarik dan lucu.

    ReplyDelete
  4. wowww entri khas utk Syuk =) he3 beliau mmg kreatif hasilkn entri yg kelakar..bgus utk release tension kan

    ReplyDelete
  5. Akak pun ada jugak.. mmg lawak btl la syuk nie.. idea dia kreatif.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... kan... orang yang lawak ni disenangi oleh orang sekeliling nya.. hehehe

      Delete