Number One For me

Wednesday, 23 October 2013

boleh senyum dah =)

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua =)

yeeeaaa~~~~~ kite dah x sedih dah , sebab kita dah buat pung test speaking MUET tu.  Alhamdulillah berkat doa dan keizinan dari Allah SWT, Fiza boleh buat walaupung x sebaik yang di jangka.

Percaya atau tidak, Fiza study last minit. Pagi nak exam baru lah study. Bukan sengaja xnak study tapi dah 2 hari Fiza demam teruk, asyik tidur je x larat nak bangun. Walau apa pung, Fiza puas hati apa yang Fiza buat tadi.

Alhamdulillah =) demam pung semakin berkurangan, cume pening2 dan masih x lalu nak makan ( boleh kurus sikit dik oi~~ badan dah mcm tong dram tu) hehehe...

mood Fiza sekarang.. hah~~~ ce tgk kat sebelah ni -------->

yup~~~~ i am waiting my new nephew . Wah~~~  xsabar rasanya, hehehehhee..
x lama lagi Mirza ade adik lelaki, so Mak Teh harap sangat abg Mirza boleh share n be nice with him. Kak ipar Fiza tengah tunggu hari je ni.  Kalau x silap Fiza, nama bakal baby boy tu Firash kot... x sure lah.. heheh..

comel nye baby =)

dear Mirza,
walaupung hang ada adik baru, jangan risau Mak Teh hang ni tetap akan sayang macam selalu. Cuma Mak Teh hang ni kalau nak belikan tuk hang, tuk adik pung mak teh kene beli jugak. hehehe.. Mak Teh sayang hampa berdua tau.. =)

so Fiza dah boleh senyum dengan lebar.. just waiting for my nephew .. =)

salam sayang dari abg Mirza dan bakal adik Firash =)

16 comments:

  1. Alhamdulillah.. :) Demam lagi eh Fiza?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah lah encik khamsi .. hehehe
      xpe.. dah nak okay dah ni.. =)
      petua: jangan mkn ubat.. nnt lambat baik.. mcm fiza hehehe

      Delete
  2. wah! kak mas mau b'salin dah ka..
    sat g hang tambah lah tutie fruty hang.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. aah lah ton oi... kau pung jgn perasan mude ye pas ni.. hahaha

      Delete
  3. Alhamdulillah..inshaa'Allah terbaik la 2 =) skrg krja jd cikgu lg ke?? smoga semuanya selamat la ye..sy pn xlama lg dpt anak buah bru jugak..hrap2 prmpuan la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. uncle fais lah ye .... fiza nak sgt ade anak buah perempuan.. bleh make over beliau.. hehhee.. tp dah dua dua hero... heheh

      Delete
  4. Replies
    1. terima kasih kak izan =) amin... ehehhe

      Delete
  5. Alhamdulillah..semoga sentiasa di berikan kesihatan y baik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin... terima kasih cik nasuha .. hehehe =)
      begitu juga dengan awak ye ...

      Delete
  6. akhirnya.. settle juga muet tu ye..hhe
    dapat ank buah baru? waaaa..bestnya.. akk suka ngn bby..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum overall settle.. bau speaking.. heheh...
      insyaAllah.. harap2.. cepatlah kak ipar fiza bersalin hehehe

      Delete
  7. wahhh, tahniah dah jadi makcik yg berjaya :D hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. makcik ea.. gelaran tu nmpk tua lah syuk.. Mak Teh.. nmpk comel sikit.. hehehhe

      Delete
  8. Alhamdulillah, tahniah! Teringat pula saya pada Tingkatan 6 dulu. Memang berdebar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang berdebar cikgu .. fiza smpai sejuk lah.. hehehe.. tp speaking dah lepas.. tinggal writing and listening je..

      Delete