Number One For me

Saturday, 26 October 2013

header baru

Assalamualaikum dan selamat pagi (eeerrrkkk.. tengahari hehehhehe)

yup~~~ Fiza dah buat header sendiri, as you all know, i am not a creative person. So, ini sajalah yang fiza mampu buat.. hehehe.

macam mana ok x? its ok, just tell the true.. nak comment yang membina boleh x?? and kalau boleh bg lah idea kat fiza.. fiza nak makeover balik blog ni.. tapi xde idea.. hehehe.. ade yang suggest gune templete lain.. by the way.. fiza x reti nak buat... waaaaa.... really need your help everybody.

klu boleh still nak gune base hitam jugak.. so.. tolong lah wahai rakan2 sume .. bg idea tuk fiza buat some makeover for this blog..

idea anda amat diperlukan disini.. (ya~~ sebab fiza x creative .... ) hehhee... terima kasih bagi yang respond =)

salam tengahari dari fiza.. ok nak gi masak =)

16 comments:

  1. kak ton rase kau mmg suke warna gelap kan.. kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko mmg kan ton..... eeeeeeeeee........

      Delete
  2. Replies
    1. terima kasih mama.. tp fiza rasa x creative pung sbb fiza amik gambar tu dari google.. hehe

      Delete
  3. Replies
    1. terima kasih nur =) tp x creative lah nur...

      Delete
  4. haha, oke dah tu. sejuk tengok gambar header :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sejuk ye syuk..taruk ais ke.. hehehe... terima kasih.. hehehe

      Delete
  5. percubaan yg baik =) tp xkena dgn wrna blog, kalau boleh biarlah header tu gelap sikit, kecil sikit saiznya dan tersusun..he3 jgan terasa pula..sy komen ape yg sy rsa je..lain orang lain citarasa kn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. fiza nak make over blog ni bagi cerah sikit.. tp belum ad idea.. fais klu ade idea.. bleh bg fiza.. nnt fiza try buat.. kot2 match ke kan.. hehehe

      Delete
    2. cuba cri template yg mesra seo..cntik jgk..cuma nmpak sdikit skema la =) ringan je blog kalau guna..

      Delete
  6. Akak setuju dgn komen faiz..nk lg cun kasi header tue gelap sikit.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... terima kasih kak farah.. nnt fiza edit balik.. sementara tu fiza pkai header ni dulu.. hehehe

      Delete