Number One For me

Sunday, 28 July 2013

mama a.k.a Julia Hana

Assalamualaikum ..
Salam Ramadhan yang ke 20 dari fiza.. hehehe....
mcm mn puasa?? ok...
fiza dah brp hari x sihat (melaka masih berkeadaan jerebu )

hehehehe... ok.. today i want a share something, u know what.. fiza berblog ngn retis (artis) hahhaa.. nak tau sape x?? hah~~ manis orangnye.. ade lesung pipit ( agaknya dye pinjam lesung batu mak dye untuk wat lesung pipit kat pipi dye kot hehehe) the person is Julia Hana... ehehe... lame x nmpk dye berlakon sekarang.. upenye tgh berblogging .. heheh...


ooppssss~~~ jangan salah faham.. Julia Hana tersebut adalah mama.. meh klik sini hehee.. blog ini kepuyaaan mam iaitu Mommy As Blog hehehe...


serius.. first2 tgk.. rase macam kenal je.. tp x ingatlah.. then lama punye lama punye lama .. ceh~~ bau teringat semalam.. itu pung mase chating ngan mama.. mama ny macam Julia Hana lah..

ok .. nak tau.. upenye fiza adalah orang yang ke beratus dah ckp mcm tu.. hehhhehe... btw mama mmg cantik.. nmpk awet mude,. ingt mama umur 25 thun.. hehehe... mari ramai 2 kunjungi blog mama =) riang orangnye .. peramah tau.. hehehe..

klik Mommy As Blog nice visit nice follow ye.. =) hehehe

18 comments:

  1. Oh, dah lama tak tengok dia berlakon.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan,, tmmg dah lame x tgk dye belakon.. hhmmm
      =) mintak request kat mama lah.. =)

      Delete
  2. nati mama berlakon, sembilu tertusuk di jantungku!
    nantikan dipawagam berdekatan anda! masuk percuma.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaahh~~ hehehee... tajuk cerita x leh tahan mama.. sembilu tertusuk di jantungku,.. mcm lamenye movie tu nak abis,, hehehe...

      janji percume kan mama =) heheh

      Delete
    2. lah... patutlah.. hahaha =) ade kosong x mama.. boleh join x.. hehehe

      Delete
    3. Hahahaha... belum masuk saya dah ketawa dengar tajuk dan pengarahnya.

      Delete
    4. hhehee.. mama punye cerita.. kite tunggu dan lihat.. adakah ia sedih atau kelakar.. heheh

      Delete
  3. Lah suspens ingatkan mama betul2 Julia Hana hehe

    ReplyDelete
  4. ooo mama tu kenai laa juga,, ehe

    ReplyDelete
  5. Bila fiza ckp Mama mcm Julia Hana baru akak perasan la..mmg ada iras2 la.. hehehe ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah... same kan..=) fiza mcm prasan lame dah.. tp bau teringat.. siapa lah ye,,, upenye Julia Hana

      Delete
  6. kak hasniza pun rajin singgah my blog.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mama peramah orangnye .. hehe .. =)

      Delete
  7. owhhh mama femes rupanya =) he3 hak r..kalau tenung lama2 mcm mama pun ada..

    ReplyDelete