Number One For me

Monday, 5 August 2013

Manis - Manis Lebaran

Assalamualaikum

lama sudah Fiza tidak update blog. Maaf . hehehehe..
sejak dua menjak ny fiza sibuk sikit.. ( sibuk dengan resepi terbaru.. hehehe)
fiza pung x sempat nak update blog buat sementara waktu ny sebb raye pung akan menjalang tidak lama lagi kan.. InsyaAllah di kesempatan akan datang fiza akan update blog dan fiza pung ade cerita best nak share ngn blogger n reader semua ( terutama kak ton.. hehehe )

di kesempatan ini, izinkan fiza membuat ucapan Hari RAya ye..


Selamat Hari Raya , Maaf Zahir dan Batin 

sepanjang 3 bulan fiza berkecimpung di Blog, 

andai tersalah atau terkasar bahasa,

tidak sempat mengunjungi blog anda

fiza minta maaf dari hati fiza yang ikhlas ini, 

fiza mengucapkan ribuan terima kasih kerana benyak beri sokongan dalam dunia blog ini.. 

InsyaAllah thun dpn fiza buat segment kad Raye ye.. thun ny x sempat.. heheh..

jemput lah singgah di blog fiza lagi time raye nnt ye..

InsyaAllah fiza menjamu anda dengan gambar kuih raye ..(gambar je tau.. hehehe)

sempena Hari Raya ini, fiza nak share lagu kegemaran fiza, siap buat ringtone lagi tau.. (tp untuk hari raya je ) heheheh.. ooppsss.. lagu kumpulan New Boyz pula .. hehehe... enjoy lah ye =)
kipas susah mati tomok ni..

untuk tomok: Selamat Hari Raya, semoga raya thun ini, Arrian dpt bnyk duit raye.. eeaa.. hehehe.. InsyaAllah semoga Raya kali ini, lebih membuat family anda ceria di samping keluarga tercinta =)

(sila pause kan lagu blog fiza di atas skali ye =) )
Manis-Manis Lebaran
New Boyz, Sofaz, Lips dan Saidatul Erma


20 comments:

  1. fiza..... selamat hari raya dari mama. Maaf zahir dan batin.. kalau ada salah silap mama mintak sangat fiza maafkan.. sayang fiza ketat-ketat juga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya mama =)
      fiza pung begitu juga ye =)

      Delete
  2. hai3 fiza , selamat hari raya :D
    kalau entri syuk tak kelakar syuk mintak maaf ye.
    rajinkan fly ke sana. nanti mesti makin menarik :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya syuk..
      ea.. ok je =) nice tau..
      InsyaAllah ... nnt fiza kunjungi lagi ye..

      Delete
  3. dh jd chef kah??? Manis2 lebaran =) ho3..minat sgt dgn tomok..Ape pn Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin..please maafkan sy XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya fais =)
      fiza pung begitu juga ye =)

      Delete
  4. Selamat Hari Raya.. mohon ampun maaf sepanjang perkenalan di alam maya nie.. >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya hafiza =)
      saya pung sama ye.. selamat berkenalan =)

      Delete
  5. Maaf zahir dan batin jugak fiza. Err...brownies ade lagi tak? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamt hari raya juga en khamsi =)
      browies? eerrmmm.. x buat dah.. huhuhu

      Delete
  6. salam hari raya juga untuk fiza he3...wah resipi apa lagi tu ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya kak lea =)
      ade bnyk resepi.. tp x sempat nak share=)

      Delete
  7. selamat hari raya walfizin fiza
    kak ton jemput dtg umah ye

    ReplyDelete
  8. Nampaknya memang dah lama saya tak ke sini kan. Maaf ya. Saya nak ucap juga selamat hari raya adidilfitri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe.. ehehhe .. selamat hari raya =)

      Delete