Number One For me

Friday, 7 March 2014

Anonymous comment

Assalamualaikum dan selamat pagi =)

Selamat berhari Jumaat =)

Pagi ni Fiza buka E-mail untuk cek e-mail lah macam biasakan, tetapi ade yang membuat Fiza ragu2 berkenaan email oleh "Anonymous" yang komen di entry Fiza tetapi tidak keluar di blog, hanya keluar di Email sahaja.

Fiza rasa macam ada x kene dengan komen tersebut, bukan apa, takut ianya virus saje kan, and kalau Fiza clik page mereka, takut je kene virus. 

Ade x yang pernah dapat e-mail mcm ni?? klu ade, siapa boleh terangkan kat Fiza berkenaan ini, peliknya sebab x kuar kat entry tetapi kuar dekat e-mail.. aaaaiiissshhh... 

ini contoh2 yang Fiza dah print screen :






ini adalah sebahagian yang fiza dah print screen ..
so if anyone know about this, just let me know too ok.. 

Assalamualaikum, dan salam Jumaat
(jangan lupa pergi solat jumaat tau.. hahaha)

9 comments:

  1. banyaknyaa. buat kacau je anon ni. ish

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul2... bnyk tau dpt... skit plak ati kite..huhu

      Delete
  2. eh2 ada nampak sweethoneybelle di situ . . harap2 tak tergolong dalam kategori cik anon . . hehehehe :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi.. semestinya tidak dear..huhu

      Delete
  3. ee ada dapat gak. tapi takda lah banyak gini and i ignore je. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya.. mmg patut ignore je.. huhuhu.. tp semak msuk email.. huhu

      Delete
  4. whoa, ingat syuk je dapat. selalunya anom ni syuk tak layan. so, biarkan je. :)

    ReplyDelete