Number One For me

Tuesday, 7 January 2014

Papinka - Masih Mencintainya

Assalamualaikum semua dan selamat malam.

Maaf lama tak berblog, Internet tak berapa nak laju pula sejak dua menjak ni.
hehehehe... sekarang mood fiza hanya nak dengar lagu ni.

Papinka - Masih Mencintainya

sedap melody lagu ni... dan liriknya kene ngan Fiza suatu masa dahulu.. bila teringat jadi sedih pula.

T_T

so everyone, jom dengar lagu yang Fiza nak share ni =)

thanks for the feedback =)

# " video is too small" xpe.. biarkan je.. nnt kuar lagu tu =)





Assalamualaikum dan selamat malam.



6 comments:

  1. sedap melody dia.. hehe.. baru tahu lagu ni

    ReplyDelete
  2. Assalamalaikum, lamanya tak singgah di sini. Dan nampaknya Tuan blog pun dah lama tak kemaskini blog, hehehe...

    P/S: Buku saya, kumpulan cerpen remaja: Tetamu Istimewa terbitan ITBM telah pun terbit. Jika berminat, boleh pesan terus daripada saya. Maklumat lanjut boleh rujuk di blog saya. Terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..
      hehehe.. fiza tersangatlah tidak lapang sebelum ini =)
      nnt fiza melawat blog cikgu ye =)

      Delete
  3. http://pinkish-choc.blogspot.com/ follow aku blik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. done follow back dr bella.. hehehe =)

      Delete